Aanbevelingen

Wat leuk om jouw stukken te lezen. Ik ben al heel wat jaren bekend met homeopathie en pas het altijd toe als iemand in het gezin ziek is. Ik ben er erg dankbaar voor. Ik antwoord je omdat ik je wil aanmoedigen dit te blijven doen! Op deze manier kunnen steeds meer (jonge) moeders op een passende manier worden aangesproken en kennis maken met homeopathie. Echt te gek!!
S. de Groot

via VanjaVitaal website

Vanja, ik wil je bedanken voor je inzet, enthousiasme en rustige begeleiding als docent van de vervolgcursus “Zelf doen met homeopathie”. De cursus was heel goed te volgen en je ging altijd in op persoonlijke vragen. Ik heb veel geleerd en kan weer verder met mijn homeopathische EHBO-kit. Ik houd mij aanbevolen voor een volgende ‘bijspijker-vervolgcursus’
G. Kunst

Groningen

Even voorstellen: ik ben geen moeder met kleine kinderen.
Maar nu een grootmoeder met een prachtig kleinkind.
Ik heb mijn kinderen grootgebracht met homeopathie.
Eerste hulp voor homeopathie gevolgd en kinderziektes.
Duidelijk was/is voor mij dat homeopathie een fantastisch instrument is ter ondersteuning van lichamelijke ongemakken. Ook voor volwassenen en dieren.
Ik ben er van overtuigd dat veel ouders zich op deze manier wel willen verdiepen in deze materie.
Emmy

via VanjaVitaal website

Bij ons thuis hadden we vroeger zo’n doosje in het medicijnkastje staan met allemaal van die buisjes er in. Met korrels. En als we dan ziek waren kregen we daar wat uit. Ik weet nog wel, Belladonna en Pulsatilla. We gingen eigenlijk nooit naar de dokter.
Esther

via VanjaVitaal website

Ons kind was helemaal overprikkeld en werd ’s nachts huilend en schreeuwend wakker. Hij was dan helemaal in paniek. We konden weinig met hem ondernemen qua activiteiten, want hij raakte zo snel overprikkeld. De adviezen van de huisarts en het consultatiebureau hielpen niet. Toen we bij Vanja kwamen was de grootste verbetering dat hij veel minder overprikkeld raakte en veel rustiger werd. Dat was na één keer een homeopathisch middel al. Hij werd ook veel knuffeliger; wij krijgen nu zelfs af en toe een kusje. Het slapen ging in de maanden er na steeds beter. Na 6 maanden gaat het slapen prima en zit hij heel goed in zijn vel. Op het kinderdagverblijf ging het eerst ook helemaal niet; hij leek erg snel overprikkeld en angstig. Nu is het bijna een ander kind daar en vindt het er heel leuk. Ik wou dat ik eerder naar Vanja was gegaan, achteraf gezien.

Hannah

Vanja is erg kundig in haar kennis en is erg belangstellend en betrokken. De homeopathie heeft zowel voor mij als mijn familie en ook kennissen geholpen. Alles met hormonen, allergieën, weerstand etc. Ik ken Vanja en haar praktijk al meer dan 15 jaar.

Anu M.

Vanja Wierenga is een heel goede klassieke homeopaat. Ze neemt ruim de tijd en zoekt met je mee tot het juiste middel gevonden is. Heel deskundig, vriendelijk en geduldig, alles op het juiste moment. Ik kan haar van harte aanbevelen. 
Elles Valk

via Facebook

Ik vind het heel fijn dat er tijd en aandacht is voor mij als persoon, ik voel me serieus genomen in mijn klachten. Homeopathie werkt voor mij gewoon. Ik had veel bijholteontstekingen en, niet geholpen door de allopathische reguliere geneeskunde, kwam ik bij de homeopathie terecht. Mijn huisarts zei ook: “ik kan jou niet verder helpen; antibiotica helpen niet”. Via iemand op het werk hoorde ik over goede ervaringen met de homeopathie, en zo kwam ik op het idee om zelf ook te gaan. Sinds 2008 kom ik bij Vanja. Als ik nu uit balans ben dan helpt homeopathie mij. Ik had ook veel last van vermoeidheid, hooikoorts en migraine. Dat gaat allemaal een heel stuk beter. 

Piet

Groningen

Vanja neemt de tijd en geeft de aandacht. Ik voel me gehoord en gerespecteerd tijdens de behandeling. Ik heb echt mijn vertrouwen aan Vanja kunnen geven.
Ik had al vele wegen bewandeld voor duizeligheid en tinnitus, maar niets hielp. De tinnitus is nu echt heel veel verbeterd. De duizeligheid is nu ook nagenoeg over.
Door de behandeling en mijn eigen inzet zijn de depressieve gevoelens nu over. Ik ben heel blij hiermee. De combinatie van cognitieve therapie en homeopathie heeft mij geholpen om oude patronen écht onder ogen te zien
.

Mw. Stijnie v.d. Ploeg-Doff

Ten Boer

Ik kwam voor migraine en schildklierklachten, en een te hoge bloeddruk. Vanja neemt de tijd om alles goed te onderzoeken. Bij de huisarts ben je na 10 minuten weer buiten. Vanja bekijkt ook de reguliere medicatie en de eventuele bijwerkingen daarvan. Daardoor is nu alles beter onder controle en beter in balans.
Ik had niet gedacht dat homeopathie zo goed zou werken. De omvang van mijn schildklier is flink minder geworden. Mijn migraine is bijna verdwenen en de bloeddruk is beter onder controle
.

AV

Groningen

Dank je wel!! Voor het luisterend oor en je deskundigheid. Na drie jaar geen pijn meer in mijn knieën. Goh… heel fijn!

Babette Lasonder

Wanneer vertrouw jij op je moederinstinct?

Afgelopen vrijdagmiddag belde een radeloze vader: "Onze zoon van 4 jaar is al 5 dagen aan het overgeven. Wij wonen in het buiteland en zijn hier op familiebezoek. De huisarts zegt het is buikgriep, en schreef een medicijn voor om de misselijkheid te onderdrukken. Ik...

Lees meer
Vanja Wierenga, Vitaliteitsexpert

"Mama"!!!

Lees hier hoe jij de regie over de gezondheid van je eigen kind kunt krijgen in 7 tips